Handy

Websites, apps en tools die je wellicht van pas kunnen komen

Vluchten

Google Flights

Ik gebruik heel vaak Google Flights om te kijken naar heel veel tickets van heel veel landen tegelijkertijd. Google Flights heeft een heel overzichtelijk platform waardoor je gemakkelijk kunt zien wat de keuzes zijn voor een vlucht.

Schiphol

Deze app is heel handig. Elke update m.b.t. jouw vlucht staat in deze app. Je krijgt een melding wanneer je je bagage kunt inchecken, je gate open is en wanneer de boarding is begonnen. Super handig!

Skyscanner

Als ik on-the-go ben kijk ik op de app van Skyscanner naar vluchten. Deze app doet in principe hetzelfde als Google Flights.

Accomodatie

Booking.com

Wij hebben een Genius account bij booking.com. Hierdoor krijgen wij korting op exclusieve accomodaties. Daarnaast vind ik booking.com gewoon fijn om mee te werken. Alles gaat gemakkelijk via de app.

Airbnb

Wij kiezen enkel en alleen voor Airbnb als we opzoek zijn naar iets over de top. Grote villa’s met zwembaden e.d. Deze zijn simpel weg veel goedkoper bij een Airbnb dan bij andere bookingssites.

Hotels.com

Hotels.com is hetzelfde als Booking.com. Het enige verschil is dat Hotels.com zich enkel focust op Hotels. Booking.com heeft allerlei verschillende accommodaties.

Planning

Google Maps

Wat wij meestal doen is al onze activiteiten van te voren in een lijst zetten en deze dan pinnen in Google maps, zodat je een soort van routebeschrijving krijgt. Op basis van deze routebeschrijving delen wij dagen in.

Vervoersmiddelen

Rentalcars.com

Voor onze roadtrips kijken wij meestal bij Rentalcars. Wat ik mooi vind is dat alles in één app staat. Je hebt geen papieren nodig, tenzij anders aangegeven. Je boekt een auto, daarbij staan meestal de instructies en off you go!

Activiteiten

Tripadvisor

Soms hebben we spontaan zin in iets compleet anders. Op momenten als deze kijken wij op locatie op de app van Tripadvisor. Deze app laat je zien wat er in de buurt te doen is.